Moja košarica

Zapri

Poslovna darila so pripravljena – razveselite stranke in zaposlene

Pokloni. si

Objavljeno avgust 07 2018

Poslovna darila morajo posredovati sporočilo, ni potrebno da so draga

Če ste eden izmed tistih, ki o vsakem poklonu konkretno razmislijo, potem vam ponujamo širok izbor različnih poslovnih daril, s katerimi boste razveselili poslovne partnerje ali sodelavce.

Čas obdarovanja se bliža, zato je nakup daril poslovnim partnerjem pomembna naloga v vsakem podjetju, saj je obdarovanje postalo del poslovanja skoraj vseh velikih in majhnih podjetij. Tisti, ki je v podjetju odgovoren za nakup poslovnih daril, si mora, hoče ali noče, zapomniti vse pomembne datume in se na obdarovanje pravočasno pripraviti. Izbirate lahko med zelo širokim spektrom poslovnih novoletnih daril, ki se med seboj precej razlikujejo. Za kakšne vrste obdarovanja se boste odločili, je odvisno od priložnosti, razmerja in od odnosov z obdarovanci. Glede na medsebojne odnose lahko izbirate poslovna darila bolj sproščeno ali pa popolnoma formalno. Če ste z osebo, s katero poslujete, v bolj ohlapnih, domačih odnosih, si lahko pri izbiri poslovnih daril privoščite malo več svobode, vendar pred nakupom dobro premislite. Ideje za poslovna darila boste našli na vsakem koraku in če si za nakup vzamete dovolj časa ter si jih pravočasno priskrbite, zaradi obdarovanja ne boste pod stresom. Naročanje in nakup darila poslovnim partnerjem naj vam bo v veselje in ne v breme.

Poslovna darila – ideje vseh vrst! Poslovni partnerji bodo navdušeni.

Ideje za poslovna darila so različne, saj se ta med seboj precej razlikujejo. Potrebno je razlikovati za kakšno priložnost poslovna darila potrebujete. Lahko se držite preverjenih možnosti ali pa pogledate po bolj izvirnih in posebnih variantah. Ker pa je na trgu ogromna množica daril, vas lahko pri izbiri daril poslovnim partnerjem to zmede in odločitev tudi oteži. Treba je vedeti, da se promocijska in darila poslovnim partnerjem med seboj razlikujejo. Cilj obdarovanja s promocijskimi poslovnimi darili je utrjevanje in širjenje lastne blagovne znamke na trgu, kar je za vsako podjetje dobra reklama. Tako so dobre ideje za poslovna darila razni rokovniki, koledarji, pisala, vžigalniki in mnoga druga drobna poslovna novoletna darila, ki so običajno opremljena z logotipom podjetja in pomagajo širiti njegovo ime. Na takih darilcih nikakor ne smejo manjkati podatki in kontaktna številka podjetja. Če so takšna promocijska darila poslovnim partnerjem namenjena vsakodnevni uporabi in bodo razstavljena na vidnem mestu (npr. koledar), si boljše promocije za svoje podjetje skorajda ne morete zamisliti. Kako pa pokazati ljudem, s katerimi sodelujete, da jih spoštujete ali da za vaše podjetje pomenijo veliko, na bolj osebni ravni? Ko razmišljate o idejah za poslovna darila za osebe, ki za vaše delo in podjetje pomenijo veliko, lahko pogledate med prestižnimi poslovnimi darili, ki bodo pustila popolnoma drugačen vtis na obdarovanca. S prestižnimi poslovnimi darili boste pokazali hvaležnost, prav tako pa boste predstavili sebe in svoje podjetje.

Med pomembna poslovna darila spadajo tudi prestižna poslovna darila

Prestižna poslovna darila so navadno namenjena posebnim osebam in jih ne podarjamo kar vsem. Ni slabo, če obdarjenca malo bolje spoznamo in ugotovimo s čim se ukvarja, ali kaj ima rad. Tako bomo s poslovnim novoletnim darilom skoraj sigurno zadeli bistvo in dosegli pravi namen. Najbolje in najlažje je nakupovanje vsega na enem mestu, kjer je mogoče v miru izbrati primerno poslovno darilo ter vsa ostala darila, ki jih potrebujete. Idealen za nakupovanje je splet, saj imate ponudbo vsega kot na dlani, poleg tega pa se vam ni treba drenjati po trgovinah. S kavo v roki v miru preglejte našo ponudbo in izberite izvirna poslovna novoletna darila kar iz fotelja. Ker je tako pri prestižnih poslovnih darilih kot pri vseh ostalih zelo pomembna embalaža, imate na voljo veliko že pripravljenih, lično zapakiranih setov, ki bodo kot darila poslovnim partnerjem več kot idealna. Odločate se lahko med kompleti sestavljenimi iz sveč, kopalnih kroglic, čajnih in kavnih skodelic… Nekatere so celo okrašene s čipko na katero smo v Sloveniji tako ponosni. Med idejami za poslovna darila boste vedno pogosteje našli vse kar poudarja naše običaje, avtohtone in eko izdelke. Z njimi zagotovo ne morete zgrešiti.

Poslovna novoletna darila preverite preden se odločite za večje naročilo

Kot je običajno pri večjih naročilih, je tudi pri nabavi večje količine daril poslovnim partnerjem cena temu prilagojena in plačilni pogoji ugodni. Pripravili smo veliko izbiro različnih poslovnih daril, ki so primerne tako za stranke in vse poslovne partnerje, kot za zaposlene. Če jih želite ob koncu leta razveseliti, pobrskajte po naši spletni stran in nam pišite ali nas pokličite.

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods