Moja košarica

Zapri

Zakaj izbrati sojine sveče Heart & Home?

Pokloni. si

Objavljeno marec 11 2020

Zlata svetloba sveč nam lahko pričara ali pa vzbudi paleto čarobnih občutkov. Ne verjamete? Samo spomnite se topline svečk ob romantični večerji v dvoje? Ali pa prazničnega vzdušja ob svečah na božični večer?  Kaj pa sproščujočega občutka nežne svetlobe sveč, ko vas razvajajo na masaži ali pa, ko uživate v kadi? Vse to in še več vam nudijo dišeče sveče iz sojinega voska Heart & Home. Z njimi lahko, ne le varno uživate v poplesavanju zlatega plamena, ampak vas bodo očarale tudi unikatne in prefinjene vonjave. Pika na i, pa je še dober občutek, saj ste z nakupom dišečih sveč iz sojinega voska prijaznejši do okolja.

pokloni_si_heart_and_home_svece_iz_sojinega_voska_slika

Dišeče sveče Heart & Home - zagotavljajo čisto gorenje

Znano je, da sveče narejene iz nekvalitetnih, poceni surovin ob gorenju v prostor lahko sproščajo več toksičnih snovi in drobnih prašnih delcev. Slednjih npr. veliko nastaja tudi, ko (dišeča) sveča gori v prostoru, kjer je prepih ali kadar (dišečo) se svečo napačno ugasne in se plamen spremeni v dim. Da sveča ne gori čisto so znaki naslednji: prasketajoč plamen, dimljenje, nabiranje temnega prahu (saj) na robovih svečnika, stenah, policah in drugih površinah v prostoru, kjer te (dišeče) sveče gorijo. To pa ni nerodno le zato, ker je potrebno prah pogosteje brisati, ampak tudi zato, ker ta lahko draži naša dihala.

Ker so dišeče sveče Heart & Home narejene iz kvalitetnega sojinega voska, s skrbno izbranimi dišavami, omogočajo čisto gorenje plamena oz. tki. popolno izgorevanje voska. Zato lahko z dišečimi svečami Heart & Home brez skrbi uživate v čarobni svetlobi in opojnih vonjavah.

pokloni_si_heart_and_home_svece_iz_sojinega_voska_zakaj

Dišeče sveče Heart & Home – so prijazne okolju

Vemo, da dišeče sveče iz parafina niso trajnostne, saj parafin pridobivajo iz naftnih derivatov in rjavega premoga – torej iz ne-obnovljivih virov. Ker soja, iz katere se prideluje sojin vosek, sodi med obnovljive vire, mnogi dišeče sveče iz sojinega voska uvrščajo med trajnostne in bolj prijazne okolju.

Dišeče sveče Heart & Home – unikatne vonjave

Snovalci diščeih sveč Heart & Home s prefinjenostjo kombinirajo dišave in ustvarjajo prav unikatne kombinacije arom, ki jih ne boste našli nikjer drugje. In kako v paleti najrazličnejših unikatnih vonjav izbrati »tisto ta pravo« dišečo svečo? Nič lažjega. Heart & Home dišeče sveče lahko izbirate glede na svoje najljubše cvetlice in začimbe ali pa glede na priložnosti oz. dogodke, ki bi jih želeli zaokrožiti s sojem zlate svetlobe in s trenutku primerno aromo.

Vam namignemo? Pomislite kateri je vaš najljubši vonj in si podarite Heart & Home dišečo svečo, ki vas bo razvajala, umirjala, bodrila, osvežila, …. Če vas npr. navdušuje in osredotoča vonj vrtnice, bo prava izbira dišeča sveča Heart & Home Red rose - V kolikor imate radi bolj sveže vonjave, potem je na mestu dišeča sveča Heart & Home White tea & eucalyptus -Če pa se po napornem dnevu radi umirite ob vonju sandalovine, si poklonite Heart & Home Sandalwood and vanilla itd.

Bi želeli božič in Novo Leto pričakati ob dišečih svečah Heart & Home, ki bodo vaš dom napolnile z opojnimi prazničnimi vonjavami? Če ja, potem predlagamo, da izbirajte med opojnim vonjem vanilijeve kremne sladice, ki ga sprošča dišeča sveča Heart & Home Christmas cupcake  ali pa vonjem božičnega drevesa in zimskih začimb, ki se vije iz dišeče sveče Heart & Home Christmas tree. Prav posebne božične vonjave, pa boste deležni ob dišeči sveči Heart & Home Waiting for santa ki pričara topel vonj začimb in kandiranega sadja.  

Če nič od navedenega ni to kar iščete? Ni problema, pokukajte sem: https://www.pokloni.si/collections/heart-and-home-svece/products/diseca-sveca-heart-home-115g in pošiščite »tisto pravo« Heart & Home dišečo svečo.

Dišeče sveče Heart & Home - polepšajo dom

Dišeče sveče Heart & Home s svojim izgledom lahko tudi polepšajo vaš dom, saj jih odlikuje ne le kvaliteten vosek različnih barv iz naravnega materiala, ampak tudi ličen dizajn steklenih svečnikov v katerih se sojin vosek nahaja. Vsaka Heart & Home dišeča sveča   v steklenem svečniku ima tudi svoj ličen pokrov! Ta omogoča, da čudovite vonjave ne pobegnejo iz voska, preden bi utegnili uživati v njih. Priporočamo pa tudi, da po vsaki uporabi ohlajeno svečko zaprete s pokrovom in s tem še podaljšate aromatične užitke.

pokloni_si_heart_and_home_sveče_iz_sojinega_voska

Dišeče sveče Heart & Home – v različnih velikostih

Dišeče sveče Heart & Home najdete v različnih velikostih. Tako so na voljo majhne dišeče sveče za 3 urno gorenje ali pa večje sveče, ki omogočajo vse do 80 ur svetlobno aromatičnega razvajanja.

Izbirate torej lahko med naslednjimi velikostmi dišečih sveč Heart & Home:

Velika (340 g) Heart & Home dišeča sveča iz sojinega  omogoča do 80 ur gorenja.

Mala (115 g) Heart & Home dišeča sveča iz sojinega voska  omogoča do 30 ur gorenja.

Mala (53 g) Heart & Home dišeča sveča iz sojinega voska  omogoča do 3 ure gorenja. Ker sojin vosek ne drži oblike, je za to svečko potrebno uporabiti svečnik.

Svečka v lončku Heart & Home dišeča sveča iz sojinega voska  omogoča gorenje do tri ure in jo lahko prižgemo kar v lončku.

Namig – če ugotovite, da je pošla zaloga vaše najljubše svečke v eni velikosti (ni kaj naše dišeče sojine sveče mnogi obožujejo 😊), preverite kako je z zalogo v ostalih velikostih.

Dišeči voski Heart & Home – idealni za testiranje pred nakupom sveč

Unikatne dišeče vonjave Heart & Home lahko pričarate tudi z iz soje narejenimi dišečimi voski. V resnici z njimi lahko doživite še intenzivnejše vonjave, kot z dišečimi svečami. Ker so voski v majhnih pakiranjih, pa so kot nalašč primerni tudi za prvo testiranje. Saj veste, da ugotovite kateri vonj bo tisti pravi za vas.

Heart & Home dišeče voske iz sojinega voska uporabljajte v izparilniku katerega segrevajte z malo čajno neodišavljeno svečko. En vosek omogoča, do 8 ur omamnih vonjav. Po uporabi izparilnik preprosto izperite po toplo vodo.

pokloni_si_heart_and_home_svece_iz_sojinega_voska_voski

Heart & Home dišeče sveče - podaljšajte jim življenjsko dobo

Vas zanima, kako od dišeče sveče Heart & Home dobiti čim več? Oglejte si video o pravilni uporabi in negi dišečih sveč Heart & Home.

Dišeče sveče in voski Heart & Home – kot darilo

So vas dišeče sveče Heart & Home navdušile? Bi jih želeli podariti svojim najdražjim ali pa morda poslovnim partnerjem? Nič lažjega, preverite naš darilni program, ki omogoča tudi nakup že lično zavitih oz. dekoriranih Heart & Home dišečih sveč  

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods