Moja košarica

Zapri

Veleprodaja darilnega programa

Spletno mesto Pokloni.si je namenjeno tudi veleprodaji darilnih izdelkov in poslovnih daril, saj želimo podjetjem in organizacijam ponuditi udoben, prijazen in varen nakup od kjerkoli in kadarkoli.

Poznamo življenje malih podjetnikov. Vemo, da ste sami za vse, da nihče ne naredi ničesar za vas in da je zadnje kar želite, da vas nenehno preganjamo z novimi in novimi ponudbami.

Razumemo, da potrebujete čas, da se lahko v miru odločite in opravite nakup izdelkov, ki se bodo dobro prodajali tudi v vaši trgovini!

Zato po novem omogočamo tudi veleprodajni nakup preko naše spletne trgovine.

Zakaj izbrati nas?

Stabilno in preverjeno podjetje: začetki našega poslovanja segajo v leto 1993 in majhno garažo na Gorenjskem. V vsem tem času smo stabilno in počasi rastli in smo danes en večjih veletrgovcev z darilnim programom v Sloveniji

Nizke cene: zaradi našega sodelovanja z veliki trgovci, lahko tudi manjšim darilnih butikom, cvetličarnam in spletnim trgovinam ponudimo dobre nabavne pogoje in možnost za pošten zaslužek.

Kvaliteta izdelkov: ker izbiramo res samo preverjene proizvajalce, ponujamo 100% garancijo na kvaliteto izdelkov.

Personalizirana in sentimentalna darila: naša posebnost je, da ponujamo velik izbor personaliziranih in sentimentalnih daril v slovenskem jeziku.

Preverjeni prodajni koncepti: vsak izdelek, ki je na voljo za veleprodajo je bil pred tem ustrezno testiran na trgu, kar zagotavlja, da v prodajo damo samo najbolj zaželene izdelke.

Podporne storitve: ker smo specializirani za veleprodajo, razumemo, da ima vsaka trgovina svoje zakonitosti, ki se jim vedno znamo prilagoditi.

Izdelki po naročilu: za večje projekte lahko izdelamo praktično vsak izdelek tudi po naročilu.

Nudimo širok izbor daril za vse priložnosti. Nakup je enostaven in varen.

Zakaj se je potrebno registrirati za veleprodajne cene?

Registracija je potrebna zato, da veleprodajne cene omogočimo samo trgovcem, ki izdelke ponujajo končnim kupcem. Pri registraciji nam je pomembno to, da vas tudi spoznamo, zato vas bomo pred potrditvijo poklicali in se predstavili. Tako boste imeli vedno tudi naš direktni kontakt za vsako vprašanje, ki ga boste želeli postaviti.

Registracija pa ima še eno dodatno prednost! 

V "veleprodajnem" oddelku je bistveno več izdelkov, ki jih vidite trenutno na spletni strani. Veleprodajno trgovino si lahko predstavljate kot dodatna vrata v skladišče, kamor imate samo vi dostop. Tam vas čakajo posebne akcijske ponudbe (npr: celotni namizni displayi, odprodaje zadnjih kosev po najnižjih cenah, posebna sezonska ponudba in mnogo več).

Primer "veleprodajnega izdelka". Display darilnih lončkov in magnetkov s posvetili v slovenščini. Eden naših najbolj prodajanih artiklov.

Kako se registirati za ogled veleprodajnih cen?

1. Prijava

Za dostop do veleprodajnih cen se je potrebno registrirati, kar storite s klikom na gum "PRIJAVA". Tu opravite registracijo podjetja.

2. Potrditev računa

Za lažjo in hitrejšo potrditev nam na info@pokloni.si prosimo javite, da želite uporabniški račun za veleprodajo.

3. Odobritev računa

Pred prvo prijavo se vam bomo oglasili po telefonu ali mailu, da preverimo vse podatke in vam odobrili račun.

4. Nakup

Vaš veleprodajni račun je aktiviran in lahko pričnete z nakupom.

POMEMBNO: Registracija in potrditev sta potrebni samo prvič, kasneje vse nakupe opravite samostojno in brez potrjevanj.

Zelo pomembno nam je namreč, da pred pričetkom sodelovanja spoznamo svoje poslovne partnerje in preverimo točnost vseh podatkov.

Za morebitno pomoč ali informacije pri ustvarjanju veleprodajnega računa se obrnite na info@atala.si ali 040 889 110

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods