Moja košarica

Zapri

Pogosta vprašanja

Ali lahko izberem barvo izdelka? Ne. Izdelki so že narejeni in barva določena. Smo pa upoštevali, da so moška imena v bolj "moških" barvah in obratno za ženska.

Mojega imena ni na seznamu, ga lahko naročim? Žal ne. Vsi naši izdelki so narejeni serijsko in jih zaenkrat še ne tiskamo po naročilu. Vsem, ki ne najdete želenega imena, pa priporočamo, da preverite naše generične napise. Če iščete izdelek s točno določenim imenom, pa vseeno preverite še našo preostalo ponudbo, saj imamo kar nekaj izdelkov z lastnimi imeni :)

Zakaj (še) ne izdelujete izdelkov po naročilu? Preprosto - zaradi previsoke cene in minimalne količine, ki je potrebna za eno ime. V kolikor vas zanima veleprodaja izdelkov, nas prosimo kontaktirajte tukaj.

Ali res ne boste imeli imena, ki ga iščem? Vedno smo odprti za nova imena, ki jih z veseljem naročimo v kakšni prihodnji seriji. Najboljše, da želeno ime zapišete v komentar, nam ga sporočite na mail ali naši Facebook strani. Vsem ne moremo ugoditi, a se bomo potrudili po najboljših močeh. :)

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods